biletul zilei de azi biletul zilei oddstake.com pariuri sportive online

Nosaltres

/Qui som?

Des de l’any 2.007, a IFL gestionem projectes de realització i manteniment de les instal·lacions als edificis. Amb la finalitat de ser especialista en Electricitat, Climatització, Gas, Fontaneria, Telecomunicacions i Energies Renovables.

Disposem d’un equip tècnic amb un servei d’assessorament i realització de projectes i estudis tècnics, tan executius com de legalització, amb seguiment de la direcció d’obra.

La trajectòria de l’empresa sempre ha estat creixent dins d’una estabilitat com a empresa i donant un servei de qualitat.

Els serveis professionals oferts corresponen al sector de la construcció, des de la primera idea fins a l’entrega de l’obra, incloent-hi els estudis, gestions de llicències, permisos, enginyeria bàsica i de detall, direcció d’obres i posta en marxa contractació de serveis i legalitzacions. Sempre vigilant la qualitat i el servei, garantint la satisfacció del client.

 


Estem involucrats en assumir amb iniciativa i responsabilitat la feina de crear unes instal·lacions duradores que disposin d’un gran rendiment i una alta fiabilitat amb el seu funcionament. Assegurant la utilització d’uns materials d’alta qualitat seguint un procés d’instal•lació totalment controlat.
L’empresa assumeix el compromís de disposar dels recursos tècnics més avançats amb una capacitat professional seleccionada, experimentada i amb continua formació, que garanteixen els serveis en tots els elements que formen part de les instal·lacions, donant un valor afegit a la confiança del resultat final i de la seva duració.
Presentem el servei d’integració, coordinació i gestió de totes les instal·lacions i industrials que intervenen amb la construcció, reforma o millora d’un edifici, sent un únic gestor i responsable de tot el conjunt.
I.F.L. Gestión, S.L., ens sentim compresos amb la utilització i recerca de materials reciclatges i no perjudicials pel medi ambient, amb el seu procés de fabricació i la seva utilització.