biletul zilei de azi biletul zilei oddstake.com pariuri sportive online

Nosaltres

/Qui som?

Des de l’any 2.007, a IFL gestionem projectes de realització i manteniment de les instal·lacions als edificis. Amb la finalitat de ser cheapest non prescription celias especialista en Electricitat, Climatització, Gas, Fontaneria, Telecomunicacions i Energies Renovables.

Disposem d’un equip tècnic amb un servei d’assessorament i realització de projectes i estudis tècnics, tan executius com de legalització, amb seguiment de la direcció d’obra.

La trajectòria de l’empresa sempre ha estat creixent dins d�������una estabilitat com a empresa i donant un servei de qualitat.

Els serveis professionals oferts corresponen al sector de la construcció, des de la primera idea fins a l’entrega de l’obra, incloent-hi els estudis, gestions de llicències, permisos, enginyeria bàsica i de detall, direcció d’obres i posta en marxa contractació de serveis i legalitzacions. Sempre vigilant la qualitat i el servei, garantint la satisfacció del client.

 


Estem involucrats en assumir amb iniciativa i responsabilitat la feina de crear unes instal·lacions duradores que disposin d’un gran rendiment i una alta fiabilitat amb el seu funcionament. Assegurant la utilització d’uns materials d’alta qualitat seguint un procés d’instal•lació totalment controlat.
L�����������������������empresa assumeix el compromís de disposar dels recursos tècnics més avançats amb una capacitat professional seleccionada, experimentada i amb continua formació, que garanteixen els serveis en tots els elements que formen part de les instal·lacions, donant un valor afegit a la confiança del resultat final i de la seva duració.
Presentem el servei d’integració, coordinació i gestió de totes les instal·lacions i industrials que intervenen amb la construcció, reforma o millora d’un edifici, sent un únic gestor i responsable de tot el conjunt.
I.F.L. Gestión, S.L., ens sentim compresos amb la utilització i recerca de materials reciclatges i no perjudicials pel medi ambient, amb el seu procés de fabricació i la seva utilització.