biletul zilei de azi biletul zilei oddstake.com pariuri sportive online

Millora i manteniment

/Millora i manteniment de les instal•lacions

Reparació, reforma, millora i manteniment de les instal·lacions dels edificis

Amb el transcurs del temps, els edificis es van envellint, desgastant, deteriorant i es van canviant les necessitats i els recursos que són necessaris en cada moment, per aquest motiu es veu amb la necessitat de la reparació, reforma, millora i manteniment de les instal·lacions, de tal manera que no es pugui produir una fallida total o parcial que impliqui l’aturada parcial o completa de l’activitat a l’interior de l’edifici.

Un procés que actualment està molt augment es el de millora de les instal•lacions per tal de que el seu consum sigui inferior, de tal manera que disposant dels mateixos serveis, es pugui realitzar un estalvi econòmic a través del consum energètic, depenent de la seva font d’energia (electricitat, aigua, gas). Aquest procés es realitza amb un estudi de consums, aplicació de noves tecnologies, i la valoració dels resultats finals amb un termini d’amortiguació relativament curt.

Oferim un servei de manteniment general de les instal·lacions individualitzat i personalitzat per cada edifici. En aquest manteniment, és pot realitzat, el normatiu, el preventiu, correctiu.